Anaokulu - İlkokulu - Ortaokulu
"Geçmişimizden aldığımız güçle geleceğinizi kuruyoruz"

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Okulumuzun takip ettiği eğitim ve öğretim anlayışının bir göstergesi olarak İngilizce dil eğitiminde de sadece bilgiyi en etkili metotlarla vermekle kalmayıp, günlük   hayatımızda kullanılır hale getirmek için onu zengin görsel ve işitsel etkinliklerle desteklemekteyiz. Çünkü bu sayede yarınımız olan çocuklarımız bir yandan dili görsel olarak yorumlama ve işitsel olarak da algılama becerilerini güçlendirmekte, diğer yandan da aldığı eğitimin karşılığını uygulamada da fark edip kendi dillerini konuşuyor gibi İngilizcelerini pekiştirme ortamı bulabilmekteler.

Okuduğumuz bir hikâyeyi canlandırarak yorumlama, farklı alanlarda yaptığımız   çalışmaları okul panolarımızda sergileyerek sunma, öğrendiklerimizle ilgili   şarkılar söyleyerek özelleştirme, karşılıklı diyalog kurarak münazara etme ve kelime oyunları gibi oyunlar oynayarak anlık cevaplar verebilme gibi öğrendiğimiz dili güncelin   içerisinde geliştiriyor, kişiselleştiriyor ve sahipleniyoruz...

Sözün kısası hayatın bir parçası olan dili hayatımızın parçası olan şeylerle iç içe bir şekilde keyifli ve etkili bir öğrenme fırsat yakalayabiliyoruz.

We improve our children's English  language by following fun, funny and friendly   activities to teach our children

We offer English language lessons through audiovisual activities at our school to   shape the young minds.

Our students are passionate about availing the opportunity to practice their   language skills through

*Dialogues

*Story writing

*Stage performances